Zijdelings Zonnescherm voor terras

Of u nu ‘s morgens buiten wilt ontbijten of ‘s zomers wilt genieten van uw avond: De lage zon kan niet alleen voor onaangename verblinding zorgen, maar verhoogt ook de temperatuur op het terras in de zomer en maakt uw activiteit snel ondraaglijk door onaangename warmteontwikkeling. Conventionele schaduwdoeken en parasols maken nauwelijks kans tegen de lage zon, omdat ze vooral bescherming bieden tegen zonlicht van bovenaf en minder geschikt zijn als zijdelingse zonwering.

Shadow Comfort schaduwdoeken bieden de perfecte oplossing voor een effectieve zijdelingse zonwering als de zon laag aan de hemel staat! Want met een flexibele schaduwdoek kunt u in de zomer op het terras genieten van hele dagen – van zonsopgang tot zonsondergang! In vergelijking met een klassiek zonnescherm, waarvan de effectieve zonwering beperkt is tot een kleiner oppervlak en slechts tot een bepaalde mate van helling, zijn onze schaduwdoeken bij uitstek geschikt als zijdelingse zonwering voor terrasoverkappingen.

Flexibele zonwering bij elke zonnestand

Afhankelijk van de oriëntatie van uw terras of balkon kunnen onze schaduwdoeken flexibel zijdelings en frontaal worden gemonteerd. Als bijvoorbeeld de ochtendzon vanuit het oosten op uw terras schijnt, bevestigt u het schaduwdoek zijdelings en onder een gepaste hoek. Als de ochtend- of avondzon aan de voorkant op uw terras schijnt, kan de veelzijdige schaduwdoek verticaal worden gemonteerd. De mogelijkheden van de zonwering zijn veelzijdig en kunnen individueel worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften en de veranderende stand van de zon in de loop van de dag.

Schaduwdoeken als privacy, regen- en windbescherming

Schaduwdoeken zijn bijzonder geschikt als zijdelingse en verticale zonwering, maar ook als privacy- en windbescherming. Vergelijkbaar met een puur verticale schaduwdoeken kunnen beide varianten hier flexibel worden gecombineerd, afhankelijk van de stand van de zon. Als er geen zon- of privacybescherming nodig is, kan het zeildoek eenvoudig weer worden verwijderd, wat een belangrijk verschil maakt met vast geïnstalleerde zonwerende elementen. Daarnaast heeft het lichte en luchtdoorlatende HDPE-materiaal een bijzondere eigenschap die het bijzonder populair maakt: het doek biedt een uitstekende bescherming van de privacy, maar biedt voldoende transparantie om uitzicht naar buiten te hebben en toch licht door te laten naar uw terras. Zo blijft een open zicht behouden en wordt tegelijkertijd de hoogste functionaliteit op het gebied van zon- en privacybescherming geboden. Door een constante luchtcirculatie kan er geen warmte onder het zeil ontstaan en voelt u direct de aangename, koele bries.

Het waterafstotende schaduwdoek is gemaakt van een dichtere olefine stof met een tefloncoating, zodat u ook beschermd bent tegen lichte regen en wind. Teflon vormt een beschermende laag rond de afzonderlijke vezels van de stof, waardoor ze bestand zijn tegen vuil en schimmel. Het resultaat: de schaduwdoeken wordt beschouwd als bijzonder weerbestendig en behoudt zijn frisse en verzorgde uiterlijk gedurende vele jaren. Door de dichtheid is het waterafstotende zeil minder doorlaatbaar voor lucht en licht en biedt het dus ook een betere visuele bescherming.

De kwaliteit maakt het verschil

Of u nu bescherming tegen de zon nodig heeft aan de zijkant van uw balkon of de zonwering op het terras, met de schaduwdoeken van Shadow Comfort maakt u de juiste keuze! Door het gebruik van hoogwaardige materialen bent u effectief en betrouwbaar beschermd tegen de zon en heeft u voortaan geen kans meer op lage zonnestralen! Al onze zeildoeken zijn robuust, weerbestendig en scheurbestendig. Overtuig uzelf!

 

 


[producten ids=”6001, 6055, 6064″]