Zonwering op het terras

Al in het voorjaar kan het erg warm worden op het terras met de eerste zonnestralen. In de zomer is het dan bijna onmogelijk om er tegenaan te gaan zonder de juiste terrasschaduw en is terraszonwering onmisbaar. Op dit speciale gebied van effectieve zonwering is er de afgelopen jaren veel gebeurd en er zijn nu flexibele en aantrekkelijke schaduwgevers waarmee u ook op uw terras de optimale schaduw kunt creëren, eenvoudig en onafhankelijk van de grootte of lichtinval. Wij van Shadow Comfort zijn de experts aan uw zijde en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u binnenkort zonder zorgen kunt genieten van de lange zomerdagen op uw terras.

De volgende terrasschermen bieden een aangename bescherming tegen te veel warmte en tegen gevaarlijke UV-straling.

Harmonicadoek als zonwering voor uw terras

Een zeer effectieve en optisch aantrekkelijke oplossing als zonwerende terrasoverkapping wordt geboden door harmonicadoek. Het beschermt vooral tegen direct zonlicht dat van bovenaf komt. Daarom is het ook bijzonder geschikt als aanvulling op bestaande dakbedekking zoals in een serre of pergola. Maar ook vrij hangend kan het harmonicadoek eenvoudig tussen twee wanden worden geïnstalleerd. De stof wordt niet opgerold wanneer deze wordt teruggetrokken, maar opgevouwen. Dit zorgt voor een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk. De stof, die verkrijgbaar is in een groot aantal kleuren en stoffen, wordt geleid door roestvrijstalen kabels en de afzonderlijke delen zijn licht golvend. Harmonicadoeken zijn niet alleen een opmerkelijke oplossing als zonwerend terrasdak, maar ze zijn ook een visuele verrijking voor elk gebruiksgebied. Ze overtuigen met een optimale UV-bescherming en zijn tot op zekere hoogte ook waterdicht. Dankzij de bijgeleverde accessoires en de eenvoudige instructies is er zelfs geen grote bovenbouw nodig om het harmonicadoek te laten werken. Absoluut betrouwbaar en plaatsbesparend, een harmonicadoek verandert uw terras in een aantrekkelijke zomerlounge waar u kunt ontspannen en genieten van de zonnige dagen net zoals u dat op vakantie zou doen!

Schaduwdoeken als terrasoverkapping met zonwering

Schaduwdoeken worden steeds populairder, wat vooral te danken is aan hun flexibele gebruiksmogelijkheden. Maar ook hier is het moderne uiterlijk een extra criterium. Onze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geometrische vormen. Ze zorgen voor een luchtige en lichte sfeer en u kunt op warme zomerdagen genieten van uw activiteiten op het terras. Vaak worden driehoekige zeilen gebruikt, maar voor grote schaduwzones van het terras zijn vooral vierkante of rechthoekige zeilen of een trapeziumvormige zeil met verschillende randlengtes, die allemaal individueel en flexibel kunnen worden gespannen, geschikt. Zo kunt u bijvoorbeeld effectief uw zithoek, zandbak, zwembad of dakterras in de schaduw stellen en uzelf en uw kinderen beschermen tegen gevaarlijke zonnebrand en de gevolgen daarvan. Met een schaduwfactor tot 95 procent dienen onze schaduwdoeken als effectieve zonweringen bent u verzekerd van maximale bewegingsvrijheid onder het zonnezeil.

Shadow Comfort – hoogwaardige zonwering voor een eerlijke prijs

Met Shadow Comfort is de eerste prioriteit het bieden van effectieve bescherming tegen de zon. Met onze hoogwaardige zonwerende terrasoverkappingen helpen wij u de warmte van uw terras of balkon weg te houden en zorgen wij voor aangenaam koele schaduw. Het extra privacyscherm zorgt voor de nodige privacy, zodat u zich vrij en ongehinderd in uw eigen tuin kunt bewegen zonder dat u de nieuwsgierige blikken van de buren hoeft te tolereren.

Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige en robuuste HDPE-materialen zijn onze zonwerende producten weerbestendig, schimmelwerend en dus het hele jaar door te gebruiken. Dankzij de effectieve tefloncoating beschermen de waterafstotende versies van de harmonicadoeken en schaduwdoeken u zelfs tegen lichte regenbuien, zodat u zelfs de meest wisselvallige dagen buiten kunt doorbrengen. U moet echter altijd zowel het harmonicadoek als het schaduwdoek te verwijderen bij storm en sneeuwval, omdat de zeer sterke krachten die erop inwerken het doek en de bevestigingspunten kunnen beschadigen.

Wij helpen u om een zomerse sfeer van welzijn thuis te creëren, zodat u uw terras, tuin of balkon comfortabel kunt gebruiken als een verlengde leefruimte. Gevaarlijke zonnebrand en ernstig oververhitte terrastegels en -meubelen behoren nu tot het verleden. Onze producten garanderen een UV-afstotend effect gedurende minstens 5 jaar en bieden u een hoog niveau van bescherming tegen de zon. Als competente partner staan wij aan uw zijde met onze innovatieve producten tegen eerlijke prijzen.