Zonnepaviljoen

Net als een pergola zijn ook paviljoens zeer geschikt als zonwering in de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in vele ontwerpen op de markt en bieden een visueel hoogtepunt voor elke tuin, zowel in een romantische, klassieke stijl als in een zeer moderne aluminium-look. Omdat ranken en groene planten hier ook in beperkte mate als effectieve zonwering worden gebruikt, is het aan te raden om een kwalitatief hoogwaardige paviljoenschaduwdoek van Shadow Comfort te gebruiken.

Harmonicadoek als paviljoen-zonwering

De harmonicadoeken zijn opvouwbare doeken in ons assortiment; ideaal voor een optimale bescherming tegen de zon in uw paviljoen. Het wordt eenvoudigweg gecontroleerd door een trekkabel en is daarom zeer flexibel in het gebruik. Het gebruikte HDPE-materiaal is bovendien robuust en weerbestendig en biedt een schaduwfactor tot 93 procent, zodat u effectief beschermd bent tegen de zon en de gevaarlijke UV-stralen. Bovendien hoeft u niet te kiezen tussen schaduw of een blauwe zomerlucht, omdat het harmonicadoek gemakkelijk te openen en te sluiten is. U kiest gewoon spontaan op welk moment u de voorkeur geeft aan de verwarmende zon of de verkoelende schaduw. In ons assortiment vouwdoeken vindt u verschillende maten en kleuren zodat ze perfect in hun omgeving kunnen worden geïntegreerd. De inbouwaccessoires zijn al bij de levering inbegrepen en met behulp van de eenvoudige inbouwhandleiding kunt u uw harmonicadoek in een handomdraai zelf installeren.

Waterafstotend of luchtdoorlatend

Het harmonicadoek is in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Beide versies zijn gemaakt van hoogwaardig en weerbestendig materiaal. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en bieden een langdurige UV-bescherming voor minstens 5 jaar.

  1. Het waterafstotende materiaal beschermt u ook tegen lichte regen dankzij de dichtheid en de coating. Dit maakt het echter ook gevoeliger voor wind, wordt meer donker en laat minder luchtcirculatie toe. Met de waterafstotende touwspanningsmantel kunt u echter ook op minder mooie dagen buiten vertoeven en hoeft u niet te vluchten voor de droogte zodra de eerste regendruppels vallen.
  2. Het luchtdoorlatende HDPE-materiaal maakt een constante luchtcirculatie mogelijk, zodat er geen warmteophoping onder het doek kan plaatsvinden. Het is doorzichtig en als het regent kan er zich geen water ophopen dat het doek permanent kan beschadigen.

Welke optie u ook kiest, met de Shadow Comfort producten bent u altijd veilig en betrouwbaar tegen de zon beschermd. Of u nu uw favoriete plek om te lezen in de schaduw wilt stellen, de ligweide om te ontspannen of de loungehoek van uw gasten voor het tuinfeest, vanaf nu kunt u de warme zomerdagen buiten doorbrengen bij aangename temperaturen. Zweten en zonnebrand maken geen deel meer uit van uw buitenactiviteiten.

Krijg nu zelf een idee en neem een kijkje in onze online shop voor het juiste zonwerende product voor uw terras of tuin! Onze hoge kwaliteit tegen lage prijzen zal u overtuigen, zodat ook u binnenkort in staat zult zijn om uw feel-good-ruimte buitenshuis uit te breiden. De volgende zomer komt er zeker aan en met de moderne en aantrekkelijke Paviljoen-zonwering van Shadow Comfort bent u er goed op voorbereid!