Windbreeknet

Nu al genieten van de eerste zonnestralen in het voorjaar buiten in de tuin – wat een prachtige prestatie! Zonder de frisse wind die je een beetje doet rillen en je uiteindelijk laat vluchten in het huis. De windbeschermingsnetten van Shadow Comfort kunnen hierbij helpen en onaangename bevriezing behoort nu tot het verleden. De netten kunnen in een handomdraai worden geïnstalleerd en zijn flexibel en kunnen ook gemakkelijk weer worden verwijderd. Dankzij het robuuste materiaal zijn ze weerbestendig, vuilafstotend en kunnen ze het hele jaar door worden gebruikt. Onze windbeschermingsnetten kunnen op allerlei manieren worden gebruikt en ze voeren veel meer taken uit dan alleen het weren van de wind. Overtuig uzelf!

Windbreeknet als visuele bescherming

Een vast windbeschermingsnet met oogjes of zelfs het windbeschermingsnet per meter dient niet alleen als hekwerk, maar biedt ook de gewenste visuele bescherming. Voorbijgangers en buren kunnen niet meer in uw tuin kijken en u creëert voldoende privacy om de mooie dagen volledig onopgemerkt door te brengen in uw eigen familiekring of met uw vrienden. Ook voor tuinpoorten en deuren vindt u de gangbare afmetingen in ons assortiment. De netten zijn ook geschikt voor balkons en zijn verkrijgbaar in kleinere afmetingen, vooral als speciaal gemaakte balkonoverkappingen, zodat ze net zo goed hun doel dienen als in de tuin of als windbreeknet voor het terras.

Windbreeknet voor de Carport

Zelfs een bestaande carport kan aan de zijkant worden afgedekt met een windbreeknet en zo uw auto beschermen tegen zon en binnendringende hitte, maar ook tegen regen of sneeuw. In tegenstelling tot afdekzeilen voor auto’s zijn windbeschermingsnetten het meest geschikt voor verticale montage op houten balken of stalen liggers. Door hun luchtdoorlaatbaarheid hopen ze geen warmte op en zijn ze absoluut stil in de wind, wat niet alleen u, maar ook uw buren zal bevallen. Om nog maar te zwijgen van het uiterlijk, want een afdekzeil geeft uw carport en daarmee uw huis meer een bouwplaatskarakter en een windbreeknet zorgt voor een mooie uitstraling.

Windbreeknet voor planten

Zelfs in een kas of bij uw tuinhek bieden windbeschermingsnetten een effectieve bescherming voor uw verzorgde en geliefde planten. Nieuw aangeplante hagen aan het hek zijn bijvoorbeeld ook beschermd tegen vorst en hebben daardoor een betere verticale groei in de eerste jaren. In de kas bepaalt u zelf wanneer de planten direct zonlicht en water krijgen.

Windbreeknet voor stallen

Zowel in de particuliere als in de commerciële sector worden in de stallen regelmatig windbreeknetten gebruikt. Met een effectief windbreeknet kunt u zowel tocht als koel en nat weer uit de buurt van uw dieren houden. De netten zijn gemaakt van robuust materiaal en zijn ideaal voor wandbekleding in open schuren. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en zeer aantrekkelijk. Ze kunnen op elk moment snel en eenvoudig worden geïnstalleerd en verwijderd. Met onze netten houdt u niet alleen de wind uit de buurt van uw stallen en omheiningen, maar ook de regen. Dit zorgt voor een aangenaam stalklimaat en goede lichtomstandigheden, zodat uw dieren zich prettig voelen en gezond blijven. Een ander positief neveneffect: het net blijft bescherming bieden tegen insecten en houdt ook vervelende vliegen en paardenvliegen uit de buurt van uw dieren.

Hoogwaardig materiaal, het hele jaar door te gebruiken

U wilt een windbreeknet kopen? Dan is Shadow Comfort de juiste keuze voor u! Onze windbreeknetten zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig, UV-bestendig en luchtdoorlatend HDPE-materiaal.

De geprefabriceerde netten, verkrijgbaar in verschillende maten, zijn ook voorzien van randversterkingen van polypropyleen en met bevestigingsogen. Afhankelijk van het gekozen ontwerp houden ze tot 95 procent van de wind buiten. De schaduwfactor varieert ook met de respectievelijke designvariant en kleur en kan met tot 96 procent een zeer effectieve bescherming bieden tegen zonlicht en de bijbehorende UV-stralen.

De rolcontainers zijn ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en gewichten en u kunt ook de optimale variant voor uw behoeften kiezen. Een ander voordeel is dat u uw op maat gemaakte windbeschermingsnet op een zeer individuele en flexibele manier van de rol kunt halen.

Het luchtdoorlatende materiaal voorkomt dat het zeildoek bij harde wind opblaast en voorkomt zo schade die door de bevestiging zou kunnen worden veroorzaakt. Een belangrijk aspect voor langdurig gebruik is dat we zeer flexibel en rekbaar, maar toch zeer scheurvast gaas gebruiken. Onze windbreeknetten slijten niet, zelfs niet als ze regelmatig aan de wind worden blootgesteld.

Bevestiging van het windbreeknet

U ontvangt uw geprefabriceerde windbreeknet met stabiele randversterking en bevestigingsogen. Het rolmateriaal is alleen voorzien van een rand die versterkt is met extra naden en u kiest zelf hoe en waar u het gaas wilt bevestigen. Afhankelijk van het beoogde gebruik en de te verwachten windkracht kunt u uw windbescherming bevestigen met bevestigingskabels, kabelbinders, karabijnhaken, spanbanden of staalkabels in verschillende sterktes. Het montagemateriaal is niet bij de levering inbegrepen en moet apart worden aangeschaft.