Wind- en privacybescherming

Het eigen terras in de tuin of het balkon zijn vooral in de zomer de belangrijke plekken van retraite en recreatie, die men graag zoveel mogelijk uren per dag bij aangename temperaturen wil gebruiken. Een gezellig samenzijn met het gezin of een ontspannend zonnebad zijn dan de privé-momenten waarvan men in alle rust wil genieten en waar men niet gestoord wil worden door nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers.

Een privacyscherm helpt uw eigen privacy te behouden en heeft als bijkomend neveneffect dat het omgevingslawaai of de koele wind merkbaar wordt verminderd. Het is belangrijk dat een discreet wind- en privacyscherm toch voldoende licht doorlaat en niet te veel verduistert of het mooie uitzicht beperkt. De wind- en privacybeschermingsproducten van Shadow Comfort zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en overtuigen door hun onderhoudsvriendelijke, stabiele en robuuste materiaal. Ze kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt en bieden ook bescherming tegen de zon dankzij hun effectieve schaduwfactor. Vanaf nu kunt u op elk moment van de dag of de nacht gebruik maken van uw terras of balkon zonder het gevoel te hebben dat u constant in de gaten wordt gehouden of dat u wordt gestoord door een koele bries.

Creëer privacy en een zomerse sfeer

Visuele en windbeschermende stoffen dragen vooral bij aan het creëren van de nodige privacy op uw terras en beschermen het tegelijkertijd tegen de wind. Maar de stoffen hebben ook decoratieve eigenschappen. Zo ontstaat een zeer harmonieus beeld wanneer verschillende zonweringen, zoals schaduwdoeken, zonweringsgordijnen of harmonicadoeken van stoffen in dezelfde kleur en hetzelfde design worden gebruikt.

In ons assortiment vindt u alle producten in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat u uw buitenruimte naar eigen smaak kunt omtoveren tot een zomerse sfeer. Er zijn geen grenzen aan het ontwerp van uw nieuwe oase van welzijn en vanaf nu kunt u de lange zomerdagen volledig ongestoord buiten doorbrengen, effectief beschermd tegen zon, UV-stralen, wind en nieuwsgierige ogen.

Schaduw Comfort – Uw partner voor zon- en privacybescherming

In onze online shop kunt u uw favoriete wind- en privacyscherm in verschillende maten en uitvoeringen kopen. Al onze modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden klaar voor montage met instructies geleverd. U hoeft geen professionele vakman te zijn om het door u gekozen wind- en privacyscherm in de kortst mogelijke tijd zelf te installeren. Overtuig uzelf van onze uitstekende kwaliteit en kies uit ons assortiment precies die variant die aan uw persoonlijke wensen voldoet. Profiteer van de eenvoudige bediening, het geringe onderhoud en de eersteklas kwaliteit van onze buitenproducten. Met een paar eenvoudige stappen kunnen ook de privacy en de windbeschermingsdoeken weer verwijderd worden, wat erg handig is bij bijvoorbeeld een verhuizing naar een ander gehuurd appartement met een balkon. Kleed uw balkonreling of uw tuin op een trendy manier aan en zorg tegelijkertijd voor wat meer privacy en bescherming tegen het weer!