Schaduwdoek waterdoorlatend

Een waterdoorlatend schaduwdoek is bijzonder geschikt als betrouwbare warmte- en zonwering. Het zeer stabiele en bijna UV-bestendige HDPE-doek biedt de wind slechts een zeer klein aangrijpingspunt en zorgt zo voor een optimale luchtcirculatie onder het schaduwdoek. Zo kan de vorming van warmteaccumulatie worden voorkomen en tegelijkertijd bescherming worden geboden tegen intensief zonlicht. Een ander positief neveneffect is dat u ook beschermd bent tegen nieuwsgierige blikken onder het schaduwdoek, omdat deze ook dient als privacyscherm.

Kwaliteit voor maximale veiligheid

Het stabiele winddoorlatende schaduwdoek van Shadow Comfort biedt een natuurlijke UV-bescherming door een schaduwfactor van ca. 95 procent bij een gewicht van ca. 285 g/m². Het is weliswaar wind-, licht- en waterdoorlatend, maar het blokkeert ook de zonnestralen, zodat u zelfs tijdens de warmste uren van de dag kunt genieten van het aangename, schaduwrijke effect van de zonwering. De lucht in de schaduwrijke ruimte onder het schaduwdoek is luchtdoorlatend en wordt door de circulatie licht afgekoeld, waardoor het niet alleen veel aangenamer voor u is, maar ook de warmteophoping op uw meubels en terrastegels vermindert.

Een iets sterkere wind kan het schaduwdoek niet zo veel schade toebrengen, omdat de hoogwaardige bevestigingspunten ook bestand zijn tegen windvlagen. Alle hoeken van het doek zijn voorzien van roestvrijstalen RVS ringen, zodat in alle weersomstandigheden een veilige grip gegarandeerd is. Alleen bij sneeuw en zware stormen raden wij aan het zeildoek te verwijderen om schade aan het doek of de bevestigingspunten te voorkomen.

Veilig vasthouden met de juiste accessoires

Om een veilige grip te garanderen is de juiste bevestiging van het schaduwdoek van groot belang. Hiervoor moet u zeker gebruik maken van hoogwaardig en weerbestendig bevestigingsmateriaal. In onze online shop vindt u de juiste accessoires voor uw individuele omstandigheden thuis voor een veilige bevestiging: klikhaken, spanschroeven, kettingen en muurbeugels, allemaal gemaakt van hoogwaardig en roestvrij staal RVS, zodat u zonder zorgen onder uw nieuwe schaduwdoek kunt ontspannen.

Creëer een moderne sfeer

Door de hoogwaardige afwerking zijn de schaduwdoeken winddoorlatend en kan de waterdoorlatendheid van Shadow Comfort zeer flexibel worden ingezet. Of u nu een klein hoekje in de tuin, uw balkon of een groot gedeelte van uw terras in de schaduw wilt zetten, de verscheidenheid aan vormen en kleuren in ons assortiment stelt u in staat om uw creativiteit de vrije loop te laten. Er zijn geen grenzen aan uw ideeën voor het ontwerp van uw nieuwe schaduwgebied. Creëer uw eigen mediterrane sfeer en verplaats uw woonruimte voortaan naar uw nieuwe comfortzone – de afgunstfactor onder uw buren is gegarandeerd!

Warmte, zonnebrand, verbleekte tuinmeubelen – u kunt dit alles met vertrouwen vergeten als u gebruik maakt van een winddoorlatend schaduwdoek van Shadow Comfort. Hoewel het wind en water doorlaat, houdt het precies datgene weg wat op warme dagen een probleem kan worden: het zonlicht en de gevaarlijke UV-stralen. Bekijk het zelf en geniet zonder zorgen van de zomertijd met uw familie en vrienden in de buitenlucht.