Waterafstotend schaduwdoek

Bent u op zoek naar een praktische oplossing om uw terras effectief te overkappen, maar wilt u geen dure ombouwmaatregelen uitvoeren? Of heeft u een eerder ongebruikte open ruimte in uw tuin die u wilt transformeren in een nieuwe oase van welzijn? Dan bieden de Shadow Comfort schaduwdoeken de juiste oplossing voor u! Met onze schaduwdoeken kunt u het mediterrane vakantiegevoel thuisbrengen.

Helaas wordt in onze regio’s het mooie zomerweer vaak onderbroken door regenbuien en dan biedt een schaduwdoek een waterdichte bescherming, zodat u en uw gasten het tuinfeest niet in huis hoeven te halen zodra het begint te druppelen. Ongecompliceerd en goedkoop, u kunt uzelf op de meest uiteenlopende plaatsen beschermen tegen felle zon en regen met onze schaduwdoeken, want alle materialen die we gebruiken zijn UV- en waterafstotend.

Kwaliteit in alle weersomstandigheden

Onze waterafstotende schaduwdoeken bieden betrouwbare bescherming bij lichte regen en u kunt buiten van het warme seizoen genieten, zelfs als het weer niet zo goed is, zonder dat u bang hoeft te zijn voor het natte weer van bovenaf. Door de robuuste afwerking en het gebruik van hoogwaardig, met teflon gecoat materiaal van 100 procent olefine stof kunt u het hele jaar door gebruik maken van onze waterafstotende schaduwdoeken en hoeft u deze niet te verwijderen, zelfs niet op een licht winderige dag. Goed geïntegreerde RVS ringen en robuust materiaal met een gewicht van ca. 250 g/m² zijn zelfs bestand tegen sterke weersomstandigheden. Alleen bij zware sneeuwval en storm moet u het zeil verwijderen om schade te voorkomen. Mocht uw schaduwdoek door weersinvloeden vervuild raken, dan kunt u het gemakkelijk schoonmaken met wat lauw water en een milde zeep. Dan zal het meteen weer glanzen in de zomerse frisheid.

Veel voordelen met waterdicht schaduwdoek van Shadow Comfort

Ze zorgen voor schaduw, ze zijn waterafstotend en ze zien er goed uit: Dit zijn slechts enkele van de voordelen die we waarderen in onze regenbestendige schaduwdoeken . Een waterdicht schaduwdoek biedt ook perfecte privacy, zodat u zeker bent van de nodige privacy tijdens het zonnebaden. Vooral in een rijtjeshuis of op een goed zichtbaar balkon van een flatgebouw is dit een essentieel pluspunt! Bovendien biedt een waterdicht schaduwdoek een veel groter schaduwrijk gebied dan een parasol en zelfs als het regent, kunt u met meerdere mensen schuilen zonder in de weg te zitten. Vervelende en ruimteverslindende parasols staan je niet meer in de weg met het gebruik van een schaduwdoek en als je in een huurpand woont, hoeft de eigenaar niet bang te zijn voor dure boor- en verbouwingswerken aan zijn huisgevel. Want balkonrelingen kunnen ook gebruikt worden om het zeil te fixeren.

Bestel bijpassende accessoires

U kunt de passende accessoires voor de bevestiging van de waterdichte schaduwdoeken in onze online shop direct bestellen. Hier vindt u alle karabijnhaken, spanschroeven, kettingen en muurbeugels, die allemaal gemaakt zijn van hoogwaardig en roestvrij staal RVS en dus een betrouwbare houvast van de schaduwdoeken garanderen.

De juiste assemblage

Zowel een waterdicht schaduwdoek als een waterafstotend schaduwdoek bieden bescherming tegen regen, maar hun belangrijkste doel is om schaduw te bieden. Daarom is het belangrijk om de stand van de zon in de loop van de dag te controleren alvorens het zeil te installeren. In het beste geval zal de door u gekozen zonwering met de juiste afmetingen royaal uitsteken over het te verduisteren gebied, zodat deze nog steeds voldoende schaduw kan bieden, zelfs als de stand van de zon verandert.

Bovendien moet een waterafstotend schaduwdoek altijd onder een hoek van minstens 30 graden worden bevestigd. Zet de ene kant hoog genoeg zodat er aan de andere kant nog voldoende bruikbare ruimte onder het zeil is en je er in het beste geval net onder kunt staan. De schuine bevestiging is vooral nodig om te voorkomen dat regenwater zich op het zeildoek ophoopt en om te zorgen voor een gecontroleerde afvloeiing over de onderste hoek.

Breed scala aan vormen en kleuren

Driehoekig, vierkant, rechthoekig of trapeziumvormig – in onze online shop vindt u veel verschillende vormen en de meest uiteenlopende afmetingen voor uw nieuwe voortent. Zo kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en uw nieuwe kleurruimte naar eigen smaak inrichten. Met de bijpassende kleurenselectie kunt u nieuwe accenten leggen en een zomerse flair creëren. Laat u inspireren in onze online shop en bestel direct uw waterafstotend schaduwdoek van Shadow Comfort. De kwaliteit van onze producten en de nieuwe stijl op uw balkon of in uw tuin zullen u overtuigen!