Schaduwdoek 5×5

Een vierkant 5×5 schaduwdoek is al erg groot en creëert een overeenkomstig groot schaduwrijk gebied. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een heel terras of een grote zithoek te beschermen tegen de zon en zijn UV-stralen. In zijn grote afmetingen is hij zelfs geschikt als carport, zodat uw auto beschermd is tegen oververhitting en in de schaduw staat.

Met dit praktisch schaduwdoek 5x5m van Shadow Comfort kunt u genieten van de warme zomerdagen in uw tuin, op het terras of balkon en vermijdt u direct zonlicht. De voortent is ook ideaal voor buitenactiviteiten zoals kamperen en biedt sterke bescherming voor u, uw familie en vrienden.

Sterk materiaal voor een sterke bescherming tegen de zon

Het scheurvaste HDPE-weefsel met een materiaaldikte van 285g/m² biedt tot 95 procent bescherming tegen gevaarlijke UV-straling. Door het weerbestendige materiaal en de roestvrijstalen ringen voor de ophanging is de schaduwdoek zeer robuust, scheurvast, schimmelbestendig en bijzonder duurzaam. Een ander voordeel van het HDPE materiaal is de wind- en waterdoorlaatbaarheid, zodat er geen warmteophoping onder het ademende schaduwdoek plaatsvindt en er bijna geen waterzakken worden gevormd. Bovendien is het minder gevoelig voor wind en door de lichtdoorlatendheid wordt het schaduwgebied niet te veel verduisterd.

Het waterdichte 5×5 schaduwdoek is gemaakt van 100% olefine stof met een gewicht van ongeveer 250 g/m² en beschermt u tegen lichte regen. Hiermee kunt u gemakkelijk uw activiteiten voortzetten, zelfs als de eerste regendruppels vallen.

Gemakkelijk te reinigen en te repareren

Het schoonmaken van het doek is zeer eenvoudig dankzij het hoogwaardige weefselmateriaal. Weersgebonden vervuiling kan gemakkelijk worden afgespoeld met een beetje lauw water en, indien nodig, met een beetje milde zeep. Hardnekkig vuil heeft geen kans en uw schaduwdoek zal altijd fris en als nieuw glanzen.

Zelfs de constructie van een groot schaduwdoek is geen probleem met het juiste bevestigingsmateriaal. Het bevestigingsmateriaal is niet inbegrepen, maar kan apart en volgens de individuele voorwaarden in onze winkel worden besteld. Dankzij de holle snede kunnen onze schaduwdoeken bijzonder soepel en stevig worden gespannen. Als u een waterdicht schaduwdoek van 5x5m heeft, moet u er ook voor zorgen dat het doek onder een hoek van minstens 30 graden hangt, zodat het water te allen tijde gecontroleerd kan wegstromen. De installatie is mogelijk op leuningen, muren of palen. De ingenaaide roestvrijstalen bevestigingsringen op elke hoek bieden vele mogelijkheden om het schaduwdoek op geschikte punten te bevestigen. Aangezien een 5×5 waterdicht schaduwdoek door zijn dichtheid gevoeliger is voor windvlagen, is een stabiele bevestiging essentieel. Bij storm en sneeuwval moet het doek altijd worden verwijderd.

Vanaf nu kunt u genieten van ontspannende en aangename uren onder uw schaduwrijke schaduwdoek op gezellige familiebijeenkomsten, tijdens het lezen of tijdens uw welverdiende vrije avond.