Schaduwdoek 250×250

Door de stijgende temperaturen in de zomer worden onze lievelingsplekken op ons balkon of in de tuin dienovereenkomstig verwarmd en zonder schaduw is het daar helaas bijna ondraaglijk. Vooral bij het eten of lezen wordt het al snel ongemakkelijk om in de brandende zon te zitten. Maar ook kinderen moeten niet worden blootgesteld aan de gevaarlijke UV-stralen terwijl ze onbeschermd spelen. Hier bieden de schaduwdoeken 2,5×2,5 van Shadow Comfort de ideale oplossing!

Bescherming tegen UV-straling

De schaduwdoeken 2,5×2,5m van hoogwaardige materialen zijn UV-bestendig, ademend en zorgen voor een aangenaam verblijf in de open lucht, zelfs op warme zomerdagen. Met een schaduwfactor tot 95 procent zijn u en uw gezin betrouwbaar beschermd tegen zonnebrand; tegelijkertijd voelt u direct een verkoelend en verfrissend briesje. Met het flexibele gebruik van één of meerdere schaduwdoeken 250x250cm kunt u de hoeveelheid zonlicht en dus de temperatuur op uw terras naar eigen wens bepalen. Het water- en luchtdoorlatende schaduwdoek 2,50×2,50 laat geen warmte accumuleren en u zult zich niet voelen als in een tent waar de warmte zich ophoopt.

Bescherming tegen regen en wind

Helaas is het weer in ons land erg onstabiel. Zeer warme zomerdagen worden plotseling verrast door regenbuien en frisse wind. Dit betekent echter niet dat je meteen je huis in moet vluchten. Met wat extra bescherming tegen een 2,5×2,5 waterdicht schaduwdoek kunt u blijven genieten van uw tijd buitenshuis. De waterafstotende olefine stof met tefloncoating houdt lichte regenbuien en wind weg, zodat uw activiteiten niet worden gehinderd door veranderende weersomstandigheden.

Buiten het hele jaar door

Door hun robuuste en weerbestendige materialen kunnen onze schaduwdoeken het hele jaar door worden gebruikt en hoeven ze niet per se na de zomer te worden verwijderd. Het is echter belangrijk dat u het waterafstotend schaduwdoek vierkant 2,5×2,5 met een helling van minstens 30 graden bevestigt, zodat er zich geen waterzakken kunnen vormen en het regenwater altijd gecontroleerd kan wegstromen. Omdat een waterafstotend zeil door zijn dichtheid gevoeliger is voor wind, moet u het zeer voorzichtig bevestigen. U kunt de weerbestendige montageaccessoires van roestvrij staal RVS direct bij ons bestellen. Wij beloven u de kwaliteit voor een duurzame en veilige installatie.

Let op: In geval van storm en sneeuwval adviseren wij u echter over het algemeen elk schaduwdoek te verwijderen, omdat schade aan de bevestigingspunten niet uit te sluiten is door de hoge trekkracht.