Schaduwdoek 150×150

Elk jaar wachten we met z’n allen vol spanning op de zomer. Als de eerste zonnestralen eindelijk aankomen, willen we er natuurlijk van genieten. Maar direct zonlicht brengt het gevaar van verbranding of zelfs een gevaarlijke zonnesteek met zich mee.

Met een vierkant schaduwdoek van 1,50m x 1,50m kunt u een kleine ruimte op uw terras, balkon of tuin heerlijk in de schaduw zetten en tegelijkertijd een effectieve UV-bescherming bieden. Denk bijvoorbeeld aan uw leeshoek op het balkon of zelfs aan de favoriete plek van uw huisdier! De vierkante schaduwdoeken van Shadow Comfort bieden de optimale oplossing voor veel verschillende eisen en u kunt de warme zomerdagen zonder zorgen buiten doorbrengen. Bescherm uzelf, uw kinderen en de viervoeters van uw familie tegen schadelijk zonlicht en geniet met volle teugen van de zomer.

Flexibel in gebruik

Een vierkant schaduwdoek van 150×150 cm is een flexibele schaduwgever die snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Het kan daarom eenvoudig worden aangepast aan de stand van de zon of, indien nodig, worden verlengd met extra schaduwdoek.

Ontwerp en functionaliteit gecombineerd

Met een schaduwdoek, vierkant, driehoekig of rechthoekig, combineert u functionaliteit met modern design. Naast de schaduwgevende en afhankelijk van de materiaalkeuze, waterafstotende functie ziet het er ook nog eens hoogwaardig uit en zorgt het voor een zomerse flair op uw terras. Met uw keuze uit verschillende kleuren past het schaduwdoek zich aan de algehele uitstraling van het huis aan of u zet zelfs een kleuraccent. Wat u ook kiest, vanaf nu kunt u genieten van de warme dagen buiten en met de waterafstotende versie kunt u zelfs in lichte regen buiten blijven. Het dient ook uitstekend als privacyscherm tegen nieuwsgierige blikken en creëert zo de gewenste privacy.

Voordelen met een schaduwdoek

Naast de ongecompliceerde installatie zijn schaduwdoeken ook zeer ruimtebesparend. Vooral de snel beperkte ruimte op een balkon wordt niet ingenomen door een schaduwdoek en je hebt geen duur zonnescherm nodig. Ook in vergelijking met parasols zijn schaduwdoeken het goedkopere alternatief. Ook is een complexe installatie, waarbij meestal gaten in de gevel worden geboord, vaak niet nodig en uw verhuurder zal u er dankbaar voor zijn.