Schaduwdoek 5×7

Het 5x7m schaduwdoek van Shadow Comfort is de ideale oplossing voor betrouwbare zonwering in uw tuin of op uw terras. Het overtuigt met kwaliteit en duurzaamheid en geeft uw buitenruimte dankzij het moderne design een frisse, zomerse sfeer. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, de 7x5m doeken passen zich, ondanks hun grootte, uitstekend aan uw persoonlijke wensen aan. Van het klassieke schaduwdoek in lichte kleuren tot de moderne look in donkere tinten wij bieden u het ideale schaduwdoek.

Schaduwdoek als bescherming tegen de zon

Als u het rechthoekige 5×7 schaduwdoek als pure zonwering wilt gebruiken, zijn de wind- en waterdoorlatende schaduwdoeken uit ons assortiment bijzonder geschikt. Deze schaduwdoeken zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE-doek en filteren tot 95 procent van alle schadelijke UV-stralen en bieden een bijzonder betrouwbare bescherming tegen zonnebrand, zonnesteek en de gevolgen daarvan. In tegenstelling tot gewone zeilen zijn Shadow Comfort schaduwdoeken ook gemaakt van een speciale weefselstructuur die zorgt voor een betrouwbare wind- en waterdoorlaatbaarheid. Wind tot windkracht 5* is dus geen probleem voor deze zeilen. De lucht kan heerlijk onder het zeildoek circuleren en warmteophoping wordt vermeden. Verdere voordelen van de waterdoorlatende versie van een groot formaat schaduwdoek zijn dat er geen regen op het doek blijft liggen en dat het materiaal ook lichtdoorlatend is. Hierdoor wordt uw schaduwplek niet te veel verduisterd en kunt u nog steeds genieten van de lichte en luchtige sfeer.

Schaduwdoek als bescherming tegen regen

Helaas zijn onze zomers niet altijd volledig vrij van plotselinge regenbuien, dus hebben we ons op deze situatie voorbereid en hebben we waterafstotende schaduwdoek aan ons assortiment toegevoegd. Het 5×7 waterdichte schaduwdoek beschermt u tegen lichte regen en houdt uw terras droog. De hoogwaardige olefine stof is voorzien van een speciale tefloncoating, zodat het regenwater kan weglopen. Hiervoor is het zeer belangrijk dat u het schaduwdoek met een minimale helling van 30 graden vastzet, zodat er zich geen waterzakken kunnen vormen.

Kwaliteit die overtuigt

De materiaal- en fabricagekwaliteit van Shadow Comfort is bijzonder hoog. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen overtuigen de schaduwdoeken door hun effectieve weer- en temperatuurbestendigheid en treksterkte. De vuilafstotende structuur van de stoffen maakt een eenvoudige reiniging mogelijk. De randen van de doeken zijn bijzonder robuust afgewerkt en de 4 bevestigingsringen zijn gemaakt van roestvrij staal en stevig geïntegreerd in het doek.

*Vanaf windkracht 5 raden we sterk aan om het schaduwdoek te demonteren om schade te voorkomen.