Schaduwdoek 5x6m

Een 5×6 Schaduwdoek van Shadow Comfort is een zeer groot schaduwdoek die bijzonder geschikt is voor de tuin, het terras of de camping. Het is een uitstekende schaduwgever en biedt effectieve bescherming tegen de zon en UV-stralen. Het water- en winddoorlatende HDPE-doek voorkomt warmteophoping en de temperaturen onder het schaduwdoek worden direct aangenaam verlaagd. Een 5x6m waterdicht schaduwdoek met zijn waterafstotend Olefin materiaal beschermt zelfs tegen lichte regenbuien en u kunt de warme dagen nog steeds buiten doorbrengen, zelfs als de zon u af en toe in de steek laat.

Flexibel gebruik

Ondanks zijn afmetingen kan het schaduwdoek van 5x6m op elk moment flexibel worden gebruikt: hij is perfect als zonnewering voor uw terras of voor de speelruimte van uw kinderen en dient ook als scherm in de tuin. Een waterproof schaduwdoek 5x6m biedt u en uw gasten ook voldoende beschutting als uw barbecue party plaatsvindt bij minder goed weer en u wordt verrast door een regenbui.

Eenvoudige montage

Het Shadow Comfort schaduwdoek kan in een paar eenvoudige stappen worden gemonteerd. Diverse bevestigingspunten aan huiswanden of stevig verankerde palen zijn mogelijk en met het brede scala aan accessoires is zelfs een flexibele montage tijdens het kamperen denkbaar. Wandogen en karabijnhaken van roestvrij staal zorgen voor een stevige houvast en met behulp van spanschroeven kan het schaduwdoek op spanning worden gehouden en kreukvrij worden opgehangen. Zorg er echter altijd voor dat u het schaduwdoek 5×6 waterdicht en met voldoende helling bevestigt, zodat het regenwater gecontroleerd kan wegstromen en zich niet op het doek kan ophopen. Zware waterzakken kunnen zowel het doek als de bevestigingspunten beschadigen.

Dankzij het hoogwaardige en robuuste materiaal kunt u onze zeilen het hele jaar door in alle weersomstandigheden gebruiken, maar als ze opgevouwen zijn nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn ze gemakkelijk op te bergen. Vooral bij sneeuwval en harde wind moet het schaduwdoek om veiligheidsredenen worden verwijderd, want in deze gevallen zijn het vooral de bevestigingspunten die door de hoge krachten in gevaar worden gebracht. Als er zich vuil heeft opgehoopt op uw zeil, wat vooral zichtbaar is in lichte kleuren, kunt u het schaduwdoek gemakkelijk schoonmaken met een beetje zeepwater en een zachte borstel. Dan zal het als nieuw glanzen met zijn frisse verschijning volgende zomer.