Schaduwdoek 4x6m

Een rechthoekig schaduwdoek van 4x6m van Shadow Comfort transformeert warme zonnige plekken in uw tuin in aangename schaduw waar u maar wilt! Bij ons krijgt u hoogwaardige schaduwdoeken 4×6 in modern design en de veilige bevestigingsaccessoires voor zelfmontage. De flexibele kleurenaanbieders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat u de gewenste versie naar eigen smaak kunt kiezen. Want met een groot schaduwdoek van 6x4m kunt u een statement maken in uw tuin.

Het juiste schaduwdoek voor elke wens

Geeft u de voorkeur aan een doorschijnende en vrij luchtige versie? Dan raden wij de waterdoorlatende schaduwdoeken uit ons assortiment aan. Ze zorgen voor schaduw, maar laten toch luchtcirculatie toe zodat er geen warmteophoping onder het doek kan plaatsvinden. U merkt meteen de aangename temperatuur en kunt de warme zomerdagen volledig ontspannen en zonder te zweten buiten doorbrengen.

Door onze weersomstandigheden is bescherming tegen regen ook belangrijk voor u. En u wilt graag een grote, waterdicht 6×4 schaduwdoek, zodat uw gasten bij het volgende tuinfeest beschutting kunnen vinden als het begint te druppelen? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een 6x4m waterafstotend schaduwdoek. Het schaduwdoek is gemaakt van olefine stof met een tefloncoating om lichte regenbuien buiten te houden. Dit houdt u en uw gasten droog, maar ook uw meubelbekleding hoeft niet direct bij de eerste regenval te worden opgehaald. Met het grote waterdichte schaduwdoek van 4x6m kunt u nog grotere speeltuinen en zandbakken droog houden en zo het gevaar van uitglijden op de klimrekken door nattigheid tot een minimum beperken.

Veilig vastzetten van grote maten

Voor een groot schaduwdoek moet u vooraf enkele belangrijke veiligheidsinstructies in acht nemen. Over het algemeen is ons schaduwdoek robuust en weerbestendig en zijn de roestvrijstalen ringen in de hoeken ook stevig verwerkt in het hoogwaardige materiaal. Toch is het belangrijk dat een schaduwdoek altijd goed en stabiel wordt vastgezet. Controleer daarom ruim van tevoren waar en hoe u het schaduwdoek wilt vastzetten. U kunt in onze webshop hoogwaardig bevestigingsmateriaal kopen.

In de volgende stap is het belangrijk dat u het schaduwdoek ophangt met een helling van ongeveer 30 graden zodat het regenwater gecontroleerd kan wegstromen. Of uw schaduwdoek stormvast is, hangt grotendeels af van de kwaliteit van de bevestigingspunten. Het is niet zozeer het doek zelf die bij harde wind wordt beschadigd. Meestal zijn de bevestigingen en verankeringen beschadigd. Wij adviseren u daarom om uw schaduwdoek uiterlijk bij windkracht 5 te verwijderen en te wachten tot de storm voorbij is, zodat u nog lang van uw schaduw kunt genieten.