Schaduwdoek 3x5m

Met een rechthoekig schaduwdoek van 3x5m kunt u schaduw geven aan eettafels, speeltuinen of zwembaden. De rechthoekige vorm zorgt voor meer schaduw dan een driehoek en beschermt u en uw gezin zo effectief tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. De temperaturen dalen direct onder een 5×3 schaduwdoek en door de aangename luchtcirculatie voelt u direct het verschil en kunt u ontspannen genieten van het zonnige weer in de schaduw. Dankzij de hoge schaduwfactor tot 95 procent bieden de Shadow Comfort schaduwdoeken u een bijzonder effectieve bescherming tegen de zon en hoeft u niet meer bang te zijn voor schadelijke zonnebrand.

Verplaats uw feel-good gebied naar buiten

Door uw woonruimte uit te breiden met het 5x3m schaduwdoek kunt u voortaan veel activiteiten naar buiten verplaatsen. Of u nu op warme zomerdagen een boek buiten wilt lezen of met uw gezin wilt lunchen, dit alles is mogelijk onder een schaduwdoek bij aangename temperaturen.

Zelfs lichte regenbuien zullen u niet zo snel onrustig maken, want met de teflon gecoat schaduwdoek blijft u voorlopig droog en hoeft u uw nieuwe lievelingsplek niet te verlaten als het een beetje nat wordt van bovenaf. Het 3x5m waterdicht schaduwdoek van waterafstotend olefinenweefsel is robuust en kan het hele jaar door gebruikt worden. Het moet worden ontmanteld in stormen en sneeuw alleen, omdat de hoge krachten van beide weersomstandigheden kunnen leiden tot schade aan de ophangingen. Om te voorkomen dat het water zich ophoopt op de rechthoekige 3x5m waterdicht schaduwdoek, is het belangrijk dat u het doek altijd onder een hoek van minstens 30 graden hangt. Hierdoor kan het water gecontroleerd worden afgevoerd en wordt voorkomen dat er zich waterzakken vormen.

Stijlvolle zonwering thuis en onderweg

Niet voor niets zijn schaduwdoeken de laatste jaren steeds populairder geworden. Met een verscheidenheid aan vormen en kleuren uit ons assortiment kunt u uw eigen oase van welzijn creëren volgens uw individuele behoeften en zo een stijlvolle sfeer creëren in uw huis en onderweg. Omdat de Shadow Comfort schaduwdoeken ook op de camping praktisch en eenvoudig te gebruiken zijn, dankzij hun eenvoudige bediening. In onze webshop vindt u diverse bevestigingsmaterialen van roestvast staal RVS.