Schaduwdoek 3x4m

Een rechthoekig schaduwdoek van 3x4m zorgt voor een aangename schaduwrijke plek en als het warm is, voor een plek met gematigde temperaturen in uw tuin of op uw terras. De lichte en zeer flexibele schaduwgever tovert met een paar handbewegingen een koele, schaduwrijke plek op uw terras tevoorschijn op warme dagen en u voelt meteen de frisse wind. Ontspan onder het 3×4 schaduwdoek en geniet zonder zorgen van de zomer in uw nieuw ontworpen buitenruimte. Beschermd tegen schadelijke UV-stralen vergroten de Shadow Comfort schaduwdoeken uw leefruimte en kunt u de extra ruimte gebruiken voor uw buitenactiviteiten.

De juiste zonwering voor elke situatie

Kies het materiaal voor uw 4×3 schaduwdoek uit ons assortiment. De materialen verschillen als volgt; Het lucht- en waterdoorlatende schaduwdoek voorkomt de opbouw van warmte onder het doek door een constante luchtcirculatie. Ze absorberen tot 95 procent van de UV-stralen en zijn toch doorschijnend, zodat u altijd een frisse en lichte uitstraling heeft in uw tuin.

Een 3×4 waterdicht schaduwdoek maakt het mogelijk om ook bij slechtere weersomstandigheden buiten te blijven. Onze waterafstotende schaduwdoeken bieden bescherming tegen lichte regen en u kunt uw activiteiten voortzetten, zelfs als het regent. Een 3×4 waterdicht schaduwdoek biedt ook voldoende ruimte zodat u uw tuinfeest onbezorgd kunt voortzetten als er een beetje water van bovenaf komt. Het met teflon gecoate olefine materiaal met een gewicht van 250g/m² is robuust, weerbestendig en kan zelfs het hele jaar door gebruikt worden. Alleen bij sterke wind van kracht 5 en sneeuwval moet het doek worden verwijderd, zodat het niet beschadigd raakt of zelfs los kan komen van de ophangingen. Vooral bij stormachtig weer wordt een schaduwdoek blootgesteld aan extreme krachten en moet het om veiligheidsredenen worden verwijderd. Eerst en vooral biedt een schaduwdoek van 3x4m waterdicht bescherming tegen de zon en tegen lichte regen, zodat u buiten van het mooie seizoen kunt genieten en urenlang kunt relaxen op uw terras of balkon.

Flexibiliteit door verschillende maten

In onze webshop vindt u rechthoekige schaduwdoeken in verschillende maten en kleuren. Kijk maar eens rond en vind het juiste schaduwdoek voor uw terras of balkon. U kunt ook gemakkelijk verschillende maten en vormen combineren.