Schaduwdoek 2x4m

De schaduwdoeken van Shadow Comfort kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Hieronder laten we u de veelzijdige gebruiksmogelijkheden en de voordelen van onze hoogwaardige schaduwdoeken zien.

Stijlvolle schaduwgevers

Schaduwdoeken van Shadow Comfort zijn stijlvolle schaduwgevers en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in elke omgeving rond het huis, de tuin of zelfs de camping. Als praktische zonwering kunt u een schaduwdoek van 2×4 meter gebruiken op het balkon, het terras of voor uw caravan. U kunt bijvoorbeeld uw eetruimte overkappen wanneer u kampeert of een speelruimte in de tuin in de schaduw stellen en zo uw kinderen beschermen tegen gevaarlijke UV-straling.

Decoratief privacyscherm

Daarnaast is een rechthoekig 2x4m schaduwdoek zeer decoratief en helpt het als privacyscherm uw eigen privacy te beschermen. Of u het nu op het balkon gebruikt om het af te scheiden van een aangrenzend balkon of in de tuin om het zicht te beperken, met een schaduwdoek kunt u zorgen voor uw persoonlijk welzijn en kunt u uw tijd buiten vrijelijk indelen. De schaduwdoeken van Shadow Comfort zijn verkrijgbaar in verschillende versies en uitvoeringen en u kunt ze gebruiken om een elegante en mediterrane sfeer te creëren in uw buitenruimte.

Bescherming tegen hitte en regen

Schaduwdoeken 2×4 beschermen vooral tegen de zon en de gevaarlijke UV-stralen. Onze lucht- en lichtdoorlatende stoffen blijven zorgen voor een constante luchtcirculatie zodat er geen warmteophoping onder het doek kan plaatsvinden. De terrastegels en het meubilair zijn bedekt met een schaduwdoek van 200×400 en zijn dus niet meer oververhit, zodat u kunt genieten van de mooie zonnige dagen buiten bij een aangename temperatuur. De waterdichte schaduwdoeken van 4x2m zijn bijzonder praktisch in onze breedtegraden, omdat ze lichte regenbuien buiten de deur houden dankzij het met teflon gecoate olefinedoek. Zo kunt u uw tuinfeest ook in slechtere weersomstandigheden laten plaatsvinden en hoeft u niet met de eerste regendruppels het huis in te vluchten. Het robuuste gaasweefsel is weerbestendig en kan op elk moment van het jaar buiten worden gebruikt. Alleen al bij storm en sneeuwval moet het zeil worden verwijderd om schade te voorkomen.

Eenvoudige montage

De Schaduwdoeken van Shadow Comfort zijn eenvoudig te spannen en hoeven niet per se met tijdrovend boorwerk aan een huismuur te worden verankerd. Integendeel, een 4x2m Schaduwdoek kan op veel verschillende punten zeer flexibel worden bevestigd. U kunt ook het benodigde bevestigingsmateriaal in onze winkel vinden en u kunt het eenvoudig bestellen en bij u thuis laten bezorgen.