Schaduwdoek 2x3m

De Shadow Comfort rechthoekige 2x3m schaduwdoeken zijn een geweldige manier om uw balkon of een kleinere ruimte in de tuin te beschermen tegen zon en regen. Ze zijn ook geweldig als privacyscherm, zodat u ongestoord kunt genieten van het mooie weer buiten. Vooral op een balkon met een vrij uitzicht naar de buren biedt het 3x2m schaduwdoek de nodige privacy. Het doorschijnende materiaal zorgt voor een open en ontspannen sfeer en u zult zich niet beperkt voelen.

Voordelen schaduwdoek 2×3

Het relatief kleine en praktische schaduwdoek 200×300 kan eenvoudig zelf worden gemonteerd met een paar eenvoudige stappen. Met de hoogwaardige montageaccessoires uit onze webshop kunt u deze veilig en weerbestendig bevestigen volgens de individuele omstandigheden van uw huis. Een altijd stabiele bevestiging is erg belangrijk, omdat een schaduwdoek wordt blootgesteld aan extreme krachten in de wind.
Om veiligheidsredenen moet u hem zelfs volledig verwijderen bij windkracht 5. Zonwerende schaduwdoeken zijn zeer ruimtebesparend en beperken de meestal beperkte ruimte op een balkon niet verder. Parasols daarentegen hebben het grote nadeel dat ze altijd in de weg staan en waardevolle ruimte verspillen met een onhandige standaard. Zonneschermen zijn niet alleen duur en moeilijk te installeren, ze zijn ook niet gewenst door veel verhuurders.

Buitenplezier bij elk weertype

De waterdoorlatende zonwerende doeken van Shadow Comfort zijn ook licht- en winddoorlatend en zorgen voor een constante luchtcirculatie. Dit voorkomt warmteophoping en u voelt een aangenaam koel briesje in de schaduw, zelfs bij hoge buitentemperaturen. De waterafstotende schaduwdoeken met tefloncoating zijn minder lichtdoorlatend, maar bieden wel bescherming tegen regen, zodat u ook bij lichte regenbuien buiten kunt blijven.
Al onze stoffen zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen worden gereinigd met een milde zeepoplossing. Daarom zijn de schaduwdoeken ook in lichte kleuren verkrijgbaar, omdat ze gemakkelijk te wassen zijn en dankzij de hoogwaardige materialen bestand zijn tegen schimmel.

Gemakkelijk online bestellen

In onze online shop vindt u alle hoogwaardige schaduwdoeken in verschillende kleuren, vormen en maten, zodat u uw balkon of terras kunt omtoveren tot een oase van welzijn met een stijlvolle ambiance. Laat u inspireren en bestel uw persoonlijke schaduwgever vanuit het comfort van uw eigen huis!