Zonwering met een op maat gemaakt schaduwdoek

Meestal worden we met de eerste zonnestralen meteen naar buiten getrokken in de frisse lucht. Eindelijk kunnen we weer buiten zitten en genieten van de aangename temperaturen. In de tuin thuis of comfortabel op het balkon kan de zomer ook nog eens heel mooi worden ingericht. Maar hoezeer we ook van de zon houden, als de temperatuur omhoog schiet, ontsnappen we liever naar een aangenaam schaduwrijk plekje. Met een op maat gemaakt schaduwdoek kunt u eenvoudig zelf deze schaduw creëren! De hoogwaardige, op maat gemaakte schaduwdoeken van Shadow Comfort zijn individueel aangepast aan uw behoeften en bieden schaduw waar u dat het meest nodig heeft. Of u nu uw terras of het pas gezaaide gazon in uw tuin wilt beschutten, of uw kinderen tijdens het spelen in de zandbak wilt beschermen tegen gevaarlijke UV-straling: met een op maat gemaakt schaduwdoek passen wij ons flexibel aan uw wensen aan. Naast bescherming tegen de zon bieden de Shadow Comfort doeken ook praktische visuele bescherming tegen de nieuwsgierige blikken van de buren en kunt u ook optische highlights en accenten plaatsen op uw balkon of in uw tuin. De stijlvolle kleuren zijn zeer trendy door hun flexibiliteit en design. Overtuig uzelf van onze hoogwaardige schaduwdoeken!

Direct naar de configurator

Diverse vormen: Configureer uw schaduwdoek op maat

Of u nu uw balkon wilt omtoveren tot een nieuwe feel-good zone of schaduw wilt creëren in een bepaald deel van uw tuin, wij maken uw gewenste doek op maat. Dit is eenvoudig te doen in slechts drie stappen met onze configurator:

1. Selecteer vorm

U voert eerst uw gewenste vorm in. U kunt kiezen tussen een driehoek, trapezium of een vier- of rechthoekige vorm.

2. Selecteer de afmetingen

In de volgende stap voert u de gewenste afmetingen voor uw nieuwe schaduwdoek in.

3. Kies materiaal

In de laatste stap beslist u over het materiaal dat u wilt gebruiken. Geeft u de voorkeur aan een op maat gemaakte waterdoorlatend schaduwdoek? Dan heb je ook nog een licht- en luchtdoorlatend doek waaronder de warmte beter kan ontsnappen door de luchtcirculatie en het dus ook bij hoge temperaturen aangenaam koel blijft.

Maar omdat we in onze regio af en toe een regenbui krijgen, zelfs in de zomer, kunt u ook kiezen voor een schaduwdoek van Shadow Comfort dat is gemaakt van een speciaal materiaal met een tefloncoating. Met dit waterafstotende schaduwdoek hoeft u niet van uw favoriete plek te springen als de eerste druppels vallen, want het gebruikte materiaal beschermt u tegen lichte regen. Natuurlijk biedt het ook de juiste zon- en privacybescherming!

Veilige grip in elk weer

De hoeken van ons schaduwdoek zijn allemaal voorzien van roestvrijstalen ringen, zodat een veilige grip onder alle weersomstandigheden gegarandeerd is. De hoeken dienen als belangrijke schakel tussen de respectievelijke bevestigingspunten. Alleen zo kan een optimale fixatie van het schaduwdoek mogelijk worden gemaakt. Bij een plotselinge windvlaag worden met name de hoeken van het zeil aan zeer hoge krachten blootgesteld. De duurzame en weerbestendige roestvrijstalen ringen zorgen voor een perfecte spanning van het doek en beloven een goede stabiliteit. Bij stormachtig weer is het echter beter om de schaduwdoeken te verwijderen om schade aan het doek of zelfs aan de bevestigingspunten te voorkomen.

De waterafstotende zeilen moeten onder een hoek van ongeveer 30 graden worden bevestigd. Dit voorkomt dat water zich aan het oppervlak ophoopt en dat er zogenaamde waterzakken worden gevormd. De regen kan dan altijd gecontroleerd weglopen via de lager gelegen hoek.

Op maat gemaakte zonwerende doeken met een hoge kwaliteitsstandaard

Al onze schaduwdoeken zijn uiterst duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze bieden een schaduwfactor van ongeveer 95 procent en de UV-bescherming is gegarandeerd voor ten minste vijf jaar. De waterdoorlatende zeilen zijn gemaakt van HDPE met een gewicht van 285 g/m², de waterafstotende zeilen zijn gemaakt van 100 procent olefinenweefsel met tefloncoating. Het robuuste materiaal kan zelfs het hele jaar door gebruikt worden en laat geen schimmelgroei toe door vocht. Vuil veroorzaakt door het weer kan gemakkelijk worden verwijderd met een beetje zeep en een zachte borstel. Creëer uw eigen persoonlijke schaduwplek en geniet van uw buitenruimte met optimale bescherming tegen gevaarlijke UV-stralen. Oververhitte terrastegels en zonovergoten tuinmeubelen behoren nu tot het verleden. Met het waterafstotende materiaal heeft u zelfs bij lichte regen een vergelijkbaar comfort als met een op maat gemaakte waterdicht schaduwdoek.

Binnenkort krijgt u de bewondering van uw gasten en geniet u van uw zelfontworpen sfeer met het schaduwdoek van Shadow Comfort. Begin nu met de configuratie van uw persoonlijke schaduwdoek!