Schaduwdoek driehoekig 5x5x7 meter

Het schaduwdoek 5x5x7 van Shadow Comfort heeft een driehoekige vorm. Door zijn vorm kan dit schaduwdoek bijvoorbeeld heel goed in een hoek tussen twee rechte huismuren worden gemonteerd. Schaduwdoeken met een rechthoekige driehoek kunnen ook gebruikt worden om prachtige patchworks te maken van verschillende schaduwdoeken op uw terras. Combineer verschillende vormen en kleuren en word je eigen schaduwarchitect. Laat je creativiteit de vrije loop met het driedimensionale ontwerp van het schaduwgebied. Er zijn geen grenzen aan uw ideeën!

Hoogwaardige zonwering voor uw huis

Onze schaduwdoeken bieden u en uw gezin de optimale bescherming tegen de zon. Door de flexibele vormen en uitbreidingsmogelijkheden kunnen gemakkelijk grote schaduwplekken worden gecreëerd, die bijzonder geschikt zijn voor terrassen, kinderspeeltuinen in de tuin of zwembaden. Met een schaduwfactor tot 95 procent kunt u buiten van de zomer genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de gevaarlijke UV-straling. Zonnebrand, gloeiend hete terrastegels en meubels voorkomt u met onze schaduwdoeken!

Modern design, flexibel in gebruik

Of u nu in een modern gebouw of in een huis met klassieke architectuur woont, onze schaduwdoeken zijn flexibel, hebben een tijdloos design en passen in elke omgeving. Ze overtuigen ook met hun luchtige, lichte uitstraling. Met hun vormen en kleuren geven de Shadow Comfort-schaduwdoeken een ontspannend tintje aan uw tuin en versterken ze de uitstraling van elk gebouw.

Een veilige bevestiging voor alle weersomstandigheden

Als het weer niet zo goed is, kunt u de waterafstotende schaduwdoeken uit ons assortiment ook gebruiken als een prachtige bescherming tegen regen. Het met teflon gecoate olefine materiaal houdt lichte regenbuien weg, zodat u en uw gasten niet bang hoeven te zijn voor het einde van het tuinfeest als de eerste regendruppels vallen. De doorslaggevende factor voor een veilige houvast in alle weersomstandigheden is echter de veilige en stabiele bevestiging van de schaduwdoeken. Vooral een groot schaduwdoek 5x5x7 vereist een veilige bevestiging, omdat deze wordt blootgesteld aan zeer sterke krachten in winderige omstandigheden. U kunt het hoogwaardige roestvrijstalen bevestigingsmateriaal in onze online shop bestellen volgens uw individuele voorwaarden bij u thuis. Hier vindt u alle benodigde muurbeugels, spanschroeven, karabijnhaken en kettingen, zodat u op alle bevestigingspunten een veilige bevestiging kunt maken.