Schaduwdoek 4x4x4 meter

In tegenstelling tot kleine schaduwdoeken zijn de 4x4x4 schaduwdoeken al veel groter en dus bijzonder geschikt voor gebruik buiten op uw terras of in uw tuin. Van Shadow Comfort ontvangt u hoogwaardige en robuust vervaardigde zonwerende schaduwdoeken. Het driehoekige schaduwdoek 4m kan overal snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Of het nu over een zandbak gaat of over een eerder onbenutte plek in uw tuin, het schaduwdoek maakt uw zonnige dagen voortaan nog mooier, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de gevaarlijke UV-straling.

Creëer een mediterrane sfeer in uw tuin

De 4x4x4 schaduwdoeken van Shadow Comfort zijn decoratief, praktisch en ideaal voor het creëren van een prachtige mediterrane oase op zeer warme dagen. Vooral in zuidelijke landen staan de schaduwdoeken bekend als zeer populair. Daar worden de water- en luchtdoorlatende materialen vaak gebruikt om de warmte te laten ontsnappen en een aangenaam koel briesje onder het schaduwdoek te laten waaien. Maar omdat we ook af en toe in de zomer regenbuien moeten verwachten, biedt Shadow Comfort ook het waterafstotende driehoekige schaduwdoek van 4 m lang. Deze beschermen effectief tegen schadelijke UV-stralen en bieden tegelijkertijd bescherming tegen regen, zodat u niet terug het huis in hoeft te vluchten in geval van een lichte regenbui. Creëer nu uw eigen vakantiegevoel in de tuin en verbaas uw gasten bij het volgende barbecuefeest!

De juiste positionering

Een schaduwdoek driehoekig 4m moet met zijn grootte goed doordacht gepositioneerd zijn. Omdat het er niet alleen mooi moet uitzien, maar ook op de juiste plaats voor schaduw moet zorgen. Kijk dus van tevoren goed hoe de zon zich in de loop van de dag beweegt. Bij het installeren van het schaduwdoek dient u altijd een helling van minimaal 30 graden mee te nemen. Zet de eerste bocht hoog genoeg zodat u comfortabel onder het schaduwdoek aan de andere kant kunt staan. De schuine vering is vooral belangrijk als u kiest voor de waterafstotende versie. Het voorkomt dat regenwater zich op het schaduwdoek ophoopt. Als u altijd een hoek van het schaduwdoek lager vastzet dan de andere, kan het water altijd via deze hoek weglopen.