Schaduwdoek driehoek 3x3x3 meter

Er is bijna niets mooier dan genieten van een zonnige dag op het balkon, het terras of in de tuin. Intussen is het echter onontbeerlijk geworden om aandacht te besteden aan de noodzakelijke UV-bescherming om schade aan de gezondheid te voorkomen. Een driehoekig schaduwdoek van 3 meter beschermt effectief de zonnestralen en houdt tegelijkertijd nieuwsgierige blikken weg.

Hoogwaardige zonwering

Het luchtdoorlatende schaduwdoek 3x3x3m van Shadow Comfort zorgt voor verkoelende schaduw en laat geen warmte opbouwen zoals bijvoorbeeld in een tent. U zult zich perfect beschermd voelen onder het doek en zweten of zonnebrand zal tot het verleden behoren. De driehoekige overkapping blokkeert met succes tot 95 procent van de gevaarlijke UV-straling. Zo kunnen bijvoorbeeld zandbakken of peuterbaden veilig tegen de zon worden beschermd. Maar ook voor uw buiten leeshoek is het schaduwdoek 3x3x3 een ideale schaduwgever.

De zonwerende doeken van Shadow Comfort bieden niet alleen bescherming tegen UV-straling, maar zijn ook verkrijgbaar in een waterafstotende versie. Dit laat u en uw gasten niet in de regen staan, zelfs niet bij onverwachte lichte neerslag, en beschermt uw terrasmeubilair tegen nattigheid.

Veilige houvast door een goede bevestiging

De uiterst stevige bevestigingsringen in de hoeken van het schaduwdoek zorgen voor de nodige houvast bij windvlagen. Deze zijn gemaakt van RVS roestvrij staal en zijn stevig geïntegreerd in het materiaal, zodat ze als een belangrijke schakel tussen de bevestigingspunten kunnen dienen en een optimale veiligheid in bijna alle weersomstandigheden kunnen garanderen. Om echter lang van uw nieuw aangeschafte schaduwdoek te kunnen genieten, moet u deze bij storm of sneeuw demonteren, anders kunnen de ophangpunten beschadigd raken. Het schaduwdoek moet ook worden bevestigd met een helling van minstens 30 graden, zodat het regenwater kan wegstromen. De optimale hoogte van het schaduwdoek moet worden berekend, zodat het comfortabel is om onder te staan. U kunt het later nog verfijnen als u dat wilt.

Extra montagemateriaal is niet bij de levering inbegrepen, maar kan apart in onze webshop worden besteld. Hier vindt u verschillende muurbeugels, spanschroeven, karabijnhaken en kettingen volgens uw individuele wensen. Want alleen met een veilige bevestiging is een wind- en weerbestendige greep op het huis of in de tuin gegarandeerd.

Mocht u later uw schaduwrijke gebied willen uitbreiden naar een groter formaat, dan is dit op elk moment mogelijk. Door een combinatie van verschillende schaduwdoeken, afhankelijk van uw smaak ook met verschillende vormen, bent u absoluut flexibel in het ontwerp van uw schaduwgebied en kunt u uw eigen persoonlijke ontwerp maken.