Driehoekig schaduwdoek 2x2x2 meter

Stijlvol, hoogwaardig en ruimtebesparend – dat zijn de drie belangrijkste kenmerken van een Shadow Comfort driehoekig schaduwdoek. Schaduwdoeken sieren steeds meer tuinen, terrassen en balkons. Met de kleine afmetingen van een 2x2x2 schaduwdoek kunt u zuidelijke flair combineren met een moderne uitstraling en toch bruikbare ruimte winnen. Schaduwdoeken met kleinere afmetingen passen perfect op de beperkte ruimte van een balkon en kunnen eenvoudig worden bevestigd zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. De flexibele installatie maakt het schaduwdoek tot een aantrekkelijk alternatief voor parasols, omdat u geen kostbare ruimte hoeft te verspillen aan een storende parasolvoet. Daarnaast zijn schaduwdoeken ook een prachtige manier om privacy te bieden en ze combineren functionaliteit en sfeer. Of u nu de speelruimte van uw kinderen veilig tegen de zon wilt beschermen of de gewenste privacy voor de zithoek op uw balkon wilt creëren, een schaduwdoek van Shadow Comfort biedt talloze mogelijkheden!

Kies het materiaal van uw voorkeur

Een schaduwdoek moet bestand zijn tegen veel verschillende invloeden: Hitte, UV-stralen, regen, wind, vuil, enz. Afhankelijk van de functies die uw schaduwdoek moet vervullen en de omgeving waarin u het installeert, zijn verschillende materialen geschikt.

Onze water-, licht- en winddoorlatende schaduwdoeken bieden de wind slechts een zeer klein oppervlak om aan te vallen en zorgen zo voor een optimale luchtcirculatie onder het doek. U voelt meteen de aangename, frisse wind en ondanks de lichtdoorlaatbaarheid bent u natuurlijk veilig beschermd tegen UV-stralen. Het hoogwaardige HDPE-materiaal met een gewicht van ca. 285 g/m² maakt een schaduwfactor tot 95 procent mogelijk. De bescherming tegen UV-stralen is gegarandeerd voor ten minste vijf jaar. Een ander voordeel van deze versie is dat als het regent er geen water zich kan ophopen op het doek, wat lelijke plekken kan veroorzaken.

De waterafstotende schaduwdoeken zijn gemaakt van 100 procent olefine stof en hebben een tefloncoating. Het robuuste en duurzame materiaal met een gewicht van ongeveer 250 g/m² is zelfs bestand tegen zware weersomstandigheden en kan op elk moment van het jaar buiten worden geïnstalleerd. Zo kunt u de zonnige winterdagen buiten doorbrengen en genieten van de frisse lucht. Alleen bij sneeuw en storm is het beter om het schaduwdoek te verwijderen om schade aan de bevestigingspunten te voorkomen. In het voorjaar kunt u het doek snel schoonmaken als dat nodig is, dankzij de eenvoudige demontage. Bladeren, zand en ander vuil kunnen worden verwijderd in warm water en een lichte zeepoplossing. Een spons of zachte borstel moet voldoende zijn voor een mechanische reiniging. Door het hoogwaardige materiaal kan er geen schimmel op het doek groeien en zal uw schaduwdoek na het schoonmaken snel zijn zomerse frisheid terugkrijgen.