Shadow Comfort is de specialist op het gebied van alle soorten schaduwdoeken en harmonicadoeken voor de Europese markt. Alle producten van Shadow Comfort kenmerken zich door de hoge kwaliteit en trendy kleuren die wij tegen scherpe prijzen aanbieden.

Shadow Comfort heeft een eigen schaduwconcept ontwikkelt, geïnspireerd op de schaduwdoeken uit Australië en Nieuw Zeeland.

U bestelt onze schaduwdoeken, winddoeken eenvoudig online in onze shop.

Shadow Comfort schaduwdoeken zijn voor veel verschillende toepassingen bruikbaar. Van tuin, serre of terras, school en kinderdagverblijf, maar ook op campings en horecagelegenheden. De stevige kwaliteit zorgt ervoor dat het product vele jaren meegaat.

De Shadow Comfort doeken zijn gemaakt van een sterk UV gestabiliseerd HDPE of waterafstotend materiaal. Een belangrijk aspect is dat deze doeken schadelijke UV stralen tegenhouden. Afhankelijk van de kleur van het doek ligt het schaduwpercentage tussen de 67% en 96,5%.

Al met al zijn deze doeken zeer functioneel en creëeren ook een gezellige en decoratieve sfeer.

Onze Shadow Comfort specialisten gaan net een stapje verder. Maatwerk behoort ook tot onze core business welke we kunnen realiseren in ons eigen atelier. Via de site kunt u uw maatwerk eenvoudig berekenen.

Waarom kiezen voor Shadow Comfort?

  • Uitgebreid assortiment standaard afmetingen en maatwerk
  • Trendy kleuren
  • Alleen topkwaliteit producten
  • Eigen atelier voor maatwerk
  • Snelle levertijden
  • Wereldwijde levering