Naar categorie

Zonnescherm Montagemateriaal

Creëer een gezellige comfortzone in uw tuin of op uw balkon met onze zonwerende artikelen. Zonnezeilen zijn niet alleen een decoratieve blikvanger, ze bieden u ook optimale zon- en zichtbescherming en, afhankelijk van de uitrusting, zelfs bescherming tegen regen en wind. Bij Shadow Comfort vindt u een grote keuze aan hoogwaardige zonweringssystemen waarmee u uw buitenruimte op een bijzondere manier kunt verfraaien en optisch kunt verfraaien. Naast zonnezeilen en touwluifels bieden wij ook zonwerende gordijnen, windnetten en balkonoverkappingen aan. Dankzij de hoogwaardige materialen, een robuuste verwerking en verschillende uitvoeringen vindt u in ons assortiment voor elke smaak en vraagt u om de juiste zon- en zichtbeschermingsproducten en deze tegen een redelijke prijs.

Voor een veilige, stabiele installatie en optimale bruikbaarheid bieden wij u in onze winkel ook hoogwaardig en nuttig bevestigingsmateriaal voor zonnezeilen en andere zonweringssystemen. De montagetoebehoren voor touw-spanluifels zijn al bij de levering inbegrepen. U kunt alle overige accessoires eenvoudig online bestellen, zodat u snel en eenvoudig de juiste bevestigingsset voor de zonwering kunt aanschaffen en uw zonweringssysteem direct zelf kunt installeren. Trek uw zeil aan, span en zet het vast met beproefd en praktisch bevestigingsmateriaal. U profiteert van het hoge draagvermogen, de bewezen weersbestendigheid en een stabiele en flexibele constructie van het zonnezeil. Kijk direct rond in onze winkel en vind de juiste accessoires voor uw behoeften!

Veilige montage van zonnezeilen

Een stevige en veilige installatie met het juiste bevestigingsmateriaal zonnezeil is van bijzonder belang, zodat uw zonnezeil gemakkelijk bestand is tegen een nog sterkere windbelasting. Want het is niet zozeer de luifel die wordt beïnvloed door sterke wind. Ons robuuste en hoogwaardige zeildoek is gemakkelijk bestand tegen nog sterkere windvlagen. Het zijn eerder de bevestigingen en verankeringen die nodig zijn om hoge belastingen te weerstaan. Zorg er daarom voor dat uw zeil te allen tijde zo stevig is vastgezet dat het niet met de wind mee kan ontsnappen. Vanaf windkracht 5 raden wij u over het algemeen aan om uw zonnezeil te verwijderen en te wachten tot de storm voorbij is.

Om uw zeil echter zelf professioneel te kunnen bevestigen, vindt u in onze online shop een grote selectie van geschikte bevestigingsmaterialen als accessoire voor onze zonweringssystemen. Hier bieden wij u bijvoorbeeld wandbeugels voor de wandbevestiging van de luifel, karabijnhaken die u direct in de hoek van de luifel kunt ophangen en kettingen voor luifels zonder wandbevestiging. Maar ook oogbouten voor de bevestiging aan een paal voor de bevestiging van de luifelgrond en spanschroeven voor de luifelspanner.

Met de zeilspanners kunt u uw zonnezeil veilig, strak en maatvast spannen. Voor een eenvoudigere demontage kunt u ze ook combineren met een karabijnhaak per spanner. Het muurbevestigingszonnezeil wordt gebruikt om de spanmiddelen aan het bevestigingspunt aan de huiszijde of aan een houten paal te bevestigen.

U kunt meer gebruiksgemak verkrijgen door gebruik te maken van extra accessoires waarmee u de bediening van uw zonweringssystemen kunt optimaliseren. Zo is er het katrolsysteem, waarmee u uw zeil in een handomdraai kunt monteren en demonteren en op de juiste spanning kunt brengen. Het katrolsysteem, dat is overgenomen van het zeilen, is uitgerust met een veiligheidsklem en dient als een belangrijk onderdeel voor de bevestiging van het zonnezeil. Hiermee kunt u uw luifel met het grootste gemak en stevig op spanning brengen. Het kabeltreksysteem helpt immers om het zeil in de juiste positie te houden. Aan de andere kant kunt u het touw met de veiligheidsklem bevestigen om de luifel veilig te stabiliseren. Met het katrolsysteem duurt het slechts enkele ogenblikken en is het kinderspel. Het systeem is geschikt voor zowel kleine als grote luifels, die u snel en eenvoudig kunt bevestigen. Door de flexibele spanweg zorgt het katrolsysteem altijd voor de optimale spanning in uw luifel.

Koop zonwerende accessoires van Shadow Comfort

Al onze accessoires zijn gemaakt van roestvrij staal RVS of UV-bestendige materialen met een hoge breekbelasting, waardoor ze weerbestendig zijn en ideaal voor buitenmontage. De gebruikte materialen bieden ook een optimale combinatie van stabiliteit, corrosiebescherming en duurzaamheid. Bestel uw individueel samengestelde luifelbevestigingsset, die ook geschikt is voor de bouwkundige omstandigheden van uw huis. Dankzij de bijgevoegde montagehandleiding voor elk product is de installatie eenvoudig en kan deze in een handomdraai worden voltooid. U vindt alle onderdelen die u nodig heeft voor de montage in ons assortiment. Het bevestigingsmateriaal van Shadow Comfort zorgt voor een snelle montage en een gemakkelijke spanning van het zeil.